НЕМА ДРУГО МЕСТО КАКО ДОМА!

Одбравме една од најдобрите локации во Скопје, надвор од целиот градски метеж, но сепак на 5km од центарот на градот. Со непосреден излез на булевар, за неколку минути стигате до трговски центри, маркети, училишта, детски градинки, додека за сите што сакаат да рекреираат, веднаш можат да се приклучат на велосипедската/пешачката патека на кеј. Совршена локација за вашиот нов дом.

ЗА ЛОКАЦИЈАТА

Со огромно задоволство ви го претставуваме комплексот за домување „CORNER RESIDENCE“. Локациски сместен на една од најатрактивните локации во Скопје.

ИЗБОР НА СТАНОВИ

Одберете сами колкав комфор ќе си дадете. Имате одличен избор на совршени станови со максимално искористен простор.

ЗОШТО КОРНЕР РЕЗИДЕНС?

Затоа што нашата цел е креирање на совршен дом, место кое ќе создава спомени, ваше интимно катче кое ќе испишува нови приказни. 

Станбени единици

Деловни единици

Паркинг места

СОВРШЕНА ЛОКАЦИЈА

Одбравме една од најдобрите локации во Скопје, надвор од целиот градски метеж, но сепак на 5km од центарот на градот. Со непосреден излез на булевар, за неколку минути стигате до трговски центри, маркети, училишта, детски градинки, додека за сите што сакаат да рекреираат, веднаш можат да се приклучат на велосипедската/пешачката патека на кеј. Совршена локација за вашиот нов дом.