CORNER RESIDENCE
Одбравме една од најдобрите локации во Скопје, надвор од целиот градски метеж, но сепак на 5km од центарот на градот. Со непосреден излез на булевар, за неколку минути стигате до трговски центри, маркети, училишта, детски градинки, додека за сите што сакаат да рекреираат, веднаш можат да се приклучат на велосипедската/пешачката патека на кеј. Совршена локација за вашиот нов дом.