Домот е местото на љубовта, надежта и соништата. Одберете го комплексот Corner Residence за вашето ново живеалиште во еден од најдобрите делови на Скопје. Располагаме со 3 ламели Corner Residence 1/2/3. Кликнете на ламелата за да го видите изборот на станови со кои располага.