ТРИСОБЕН B1

Претсобје 3.0m2

Кујна со трпезарија 9.1m2

Дневна соба 15.9m2

Тераса 8.25m2

Детска соба 8.1m2

Спална соба 12.8m2

Бања 3.5m2

ТРИСОБЕН B2

Претсобје 8.25m2

Кујна со трпезарија 10.85m2

Дневна соба 14.2m2

Тераса 4.8m2

Детска соба 12.8m2

Спална соба 13.8m2

Бања 4m2

Тоалет 1.6m2