ЧЕТИРИСОБЕН A1

Претсобје 8.71m2

Кујна со трпезарија 8.9m2

Дневна соба 15.7m2

Тераса 8.5m2

Детска соба 8.1m2

Детска соба 12.8m2

Спална соба 13.6m2

Тоалет 1.66m2

Бања 4.08m2

ЧЕТИРИСОБЕН A2

Претсобје 5.8m2

Кујна со трпезарија 21.7m2

Дневна соба 14.6m2

Тераса 5.6m2

Детска соба 9.27m2

Детска соба 11m2

Спална соба 13.35m2

Тоалет 5.5m2

Бања 6.9m2

Депо 3,83m2

Дегажман 8.7m2