Corner Residence 1

Одбравме една од најдобрите локации во Скопје, надвор од целиот градски метеж, но сепак на 5km од центарот на градот. Со непосреден излез на булевар, за неколку минути стигате до трговски центри, маркети, училишта, детски градинки, додека за сите што сакаат да рекреираат, веднаш можат да се приклучат на велосипедската/пешачката патека на кеј. Совршена локација за вашиот нов дом.

Одберете сами колкав комфор ќе си дадете. Имате одличен избор на совршени станови со максимално искористен простор.

ЕДНОСОБЕН D1

1. Гарсониера 19.09m2

2. Тераса 5.69m2

3. Бања 4.17m2

ДВОСОБЕН C3

Претсобје 3.3m2

Кујна со трпезарија 7.5m2

Дневна соба 12.3m2

Тераса 5.5m2

Спална соба 12.8m2

Бања 3.55m2

ДВОСОБЕН C5

Претсобје 3.25m2

Кујна со трпезарија 12.6m2

Дневна соба 12.3m2

Тераса 5.6m2

Спална соба 13.1m2

Бања 4.2m2

ТРИСОБЕН B1

Претсобје 3.0m2

Кујна со трпезарија 9.1m2

Дневна соба 15.9m2

Тераса 8.25m2

Детска соба 8.1m2

Спална соба 12.8m2

Бања 3.5m2

ТРИСОБЕН B2

Претсобје 8.25m2

Кујна со трпезарија 10.85m2

Дневна соба 14.2m2

Тераса 4.8m2

Детска соба 12.8m2

Спална соба 13.8m2

Бања 4m2

Тоалет 1.6m2

ЧЕТИРИСОБЕН A1

Претсобје 8.71m2

Кујна со трпезарија 8.9m2

Дневна соба 15.7m2

Тераса 8.5m2

Детска соба 8.1m2

Детска соба 12.8m2

Спална соба 13.6m2

Тоалет 1.66m2

Бања 4.08m2

ЧЕТИРИСОБЕН A2

Претсобје 5.8m2

Кујна со трпезарија 21.7m2

Дневна соба 14.6m2

Тераса 5.6m2

Детска соба 9.27m2

Детска соба 11m2

Спална соба 13.35m2

Тоалет 5.5m2

Бања 6.9m2

Депо 3,83m2

Дегажман 8.7m2

1 + 8 =

Адреса

ул. Индустриска бб
1000 Скопје, Македонија

Контакт

+389 70 616 521
contact@cornerresidence.mk

072 311 313, 02 3246970

maraidooskopje@yahoo.com

Работно време

Понеделник – Петок: 09:00 – 17:00ч
Сабота: 10:00 – 14Ч00ч

Follow Us