Corner Residence 2

Одбравме една од најдобрите локации во Скопје, надвор од целиот градски метеж, но сепак на 5km од центарот на градот. Со непосреден излез на булевар, за неколку минути стигате до трговски центри, маркети, училишта, детски градинки, додека за сите што сакаат да рекреираат, веднаш можат да се приклучат на велосипедската/пешачката патека на кеј. Совршена локација за вашиот нов дом.

Одберете сами колкав комфор ќе си дадете. Имате одличен избор на совршени станови со максимално искористен простор.

8 + 13 =

Адреса

ул. Индустриска бб
1000 Скопје, Македонија

Контакт

+389 70 616 521
contact@cornerresidence.mk

072 311 313, 02 3246970

maraidooskopje@yahoo.com

Работно време

Понеделник – Петок: 09:00 – 17:00ч
Сабота: 10:00 – 14Ч00ч

Follow Us